LA NOSTRA HISTÒRIA

Construccions Trabal és una empresa familiar amb més de 50 anys d'experiència i especialització en totes les variants de l'àrea de la construcció, tals com a nova construcció residencial, rehabilitació integral i manteniment d'edificis i companyies.

El 2005, va definir la seva Estratègia de negoci entorn de dos pilars fonamentals: rehabilitació i manteniment preventiu i correctiu.

LA NOSTRA FILOSOFIA

La nostra filosofia està basada en el caràcter d'empresa dinàmica i emprenedora que ens va permetre créixer de manera sostenible, adaptant-nos a les diferents necessitats.

LA NOSTRA MISSIÓ

És la creació, promoció i gestió de sistemes de treball|feina sinèrgics i competitius en el que a proveir manteniment general a companyies es refereix, contribuint activament a la generació de valor per als nostres grups d'interès.

LA NOSTRA VISIÓ

És ser una encertada opció al mercat nacional aprofitant la capacitat d'afrontar els seus canvis i establir-nos com a model d'empresa de manteniment general a nivell nacional, donant respostes eficients, innovadores i versàtils als nostres grups d'interès a través de totes les nostres àreas d'activitat, modificant i construint formes que articulin temps i espai al territori nacional.

EL NOSTRE OBJECTIU

És oferir un servei eficient, personalitzat i amb un alt grau de qualitat en tots els treballs|feines, preservant el nostre sòlid posicionament al sector.

ELS NOSTRES VALORS

Es fonamenten en un ampli equip de professionals i especialistes per realitzar amb idoneïtat els projectes de les obres que emprenem. El seu íntim compromís amb la investigació, el desenvolupament i la innovació, com a forma de garantir el valor afegit per als nostres clients a llarg termini, i la seva immediata capacitat de resposta.

 
 
 
 
“Ordre a partir del caos

Frank Lloyd Wright

PRINCIPALS CLIENTS I OBRES SIGNIFICATIVES REALITZADES AMB L'EPÍGRAF ALBAÑILERIA:

Administradors de finques:

· Administradors Mas i fills

· Administradors Siva

· Administradors Geadin

· La Cambra de la propietat (secció administradors)

· Fincas Traberia

· Fincas Vallesmil S.A.


Manteniment de compañias i fàbriques:

· Multinacional química ICI Espanya, realitzem aquest manteniment durant 10 anys, fins a la desaparició d'aquest grup industrial a Espanya

· Grup Pamil panificadora industrial, realitzem el manteniment d'aquest grup des de fa 35 anys , includas fàbrica i posada|posta en funcionament de 14 locals expenedors

· Mobles La Fábrica, manteniment i execució d'obres sense interrupció des de l'any 1972

· TMB, Transports Metropolitans de Barcelona

· Ofimatic S.A., de la mà d'aquesta empresa líder en mobiliari, ampliació i remodelació integral d'oficines, hem tingut l'oportunitat de participar en projectes de remodelació integral d'empreses al llarg de més 26 anys de col·laboració

· Paperera i cartonatge Tutusaus, manteniment de fàbrica des de 1985

· Laboratoris Lecsa, realitzem aquest manteniment durant 8 anys fins a la venda del grup

· Caves Xamos, manteniment de cellers , magatzems i oficines des de 1995

· Eura col.legi, manteniment i execució de cuines i pistes esportives

· S.C.I.A. Hospital de Barcelona, remodelació de quiròfans, pendent d'execució


Immobiliàries (manteniment i construcció):

· Grup Pamil (immobiliària) manteniment i execució d'obres des de 1975

· Milpermi 2005 S.L. manteniment i execució d'obres des de 2005

· Edificis Ponent 2005 S.L. manteniment i execució d'obres des de 2005

· Ibimsa S.A. execució d'obres des de 1992