LA NOSTRA HISTÒRIA

Construccions Trabal és una empresa familiar amb més de 50 anys d'experiència i especialització en totes les variants de l'àrea de la construcció, tals com a nova construcció residencial, rehabilitació integral i manteniment d'edificis i companyies.

El 2005, va definir la seva Estratègia de negoci entorn de dos pilars fonamentals: rehabilitació i manteniment preventiu i correctiu.

LA NOSTRA FILOSOFIA

La nostra filosofia està basada en el caràcter d'empresa dinàmica i emprenedora que ens va permetre créixer de manera sostenible, adaptant-nos a les diferents necessitats.

LA NOSTRA MISSIÓ

És la creació, promoció i gestió de sistemes de treball|feina sinèrgics i competitius en el que a proveir manteniment general a companyies es refereix, contribuint activament a la generació de valor per als nostres grups d'interès.

LA NOSTRA VISIÓ

És ser una encertada opció al mercat nacional aprofitant la capacitat d'afrontar els seus canvis i establir-nos com a model d'empresa de manteniment general a nivell nacional, donant respostes eficients, innovadores i versàtils als nostres grups d'interès a través de totes les nostres àreas d'activitat, modificant i construint formes que articulin temps i espai al territori nacional.

EL NOSTRE OBJECTIU

És oferir un servei eficient, personalitzat i amb un alt grau de qualitat en tots els treballs|feines, preservant el nostre sòlid posicionament al sector.

ELS NOSTRES VALORS

Es fonamenten en un ampli equip de professionals i especialistes per realitzar amb idoneïtat els projectes de les obres que emprenem. El seu íntim compromís amb la investigació, el desenvolupament i la innovació, com a forma de garantir el valor afegit per als nostres clients a llarg termini, i la seva immediata capacitat de resposta.

 
 
 
 
“L'originalitat consisteix en el retorn a l'origen; així doncs, original
és allò que torna a la simplicitat de les primeres solucions”

Antonio Gaudí